Bruids Make-up

Op uw trouwdag wilt u er natuurlijk stralend uitzien. Hierbij kan een prachtige bruidsmake-up natuurlijk niet ontbreken. Als bruid staat u de hele dag in het middelpunt van de belangstelling. We gaan niet voor minder dan een “wauw’-effect!

Hoe gaat het in zijn werk?

Ongeveer een maand van tevoren gaan we samen bekijken welke stijl het beste bij u past. Wordt het naturel, romantisch of feestelijk?
Alles is mogelijk.

Bij het kiezen van de make-up die het beste bij u past wordt uiteraard ook gekeken naar de kleuren van het bruidsboeket en de kleding.
Visagie op maat dus!

Waar gaat het gebeuren?

Op de grote dag wordt uw make-up bij u thuis tot in de puntjes verzorgen. In uw eigen omgeving bent u tenslotte het meest ontspannen. Omdat onder de make-up een speciale ampul wordt aangebracht zal alles de hele dag perfect blijven zitten.

Indien gewenst kunt u er nog voor kiezen om uw make-up ’s avonds te laten bijwerken tot een avondmake-up (zgn. touch-up). In de vaak donkere locatie van het feest 's avonds kan een iets zwaardere make-up gewenst zijn zodat u er ook 's avonds oogverblindend uit zult zien.

Het is handig om overdag zelf een lipstick en evt. poeder mee te nemen om snel even wat bij te werken. Deze kunt u desgewenst bij mij aanschaffen.

Wat is er nog meer mogelijk?

Tevens is er de mogelijkheid om de make-up van de bruiloftsgasten te laten verzorgen. ((schoon)moeder van de bruid, bruidsmeisjes enz.). Dit wordt dan gedaan op een vooraf afgesproken tijdstip op de locatie van het feest.